Smutné loučení s našimi kolegy

Michal PospíšilAktuality

Vedení školy s velkým smutkem oznamuje všem přátelům a absolventům, že nás v minulých dnech náhle opustili dlouholetí kolegové, kamarádi a skvělí učitelé, pan Mgr. Vladimír Dvořák a pan Mgr. Miroslav Tomešek. Prosíme všechny o tichou vzpomínku. Čest jejich památce!   Informace o posledním rozloučení najdete zde: Parte Mgr. Vladimír Dvořák Parte Mgr. Miroslav Tomešek    

INFORMACE PRO 4. KONZULTACI LETNÍHO OBDOBÍ VE DNECH 16. – 18. 5. 2019

Zita BastlováNástěnka

Výuka v kombinovaném studiu  pro 3. konzultaci v letním období bude zahájena ve čtvrtek 16. 5. 2019. Konkrétní harmonogram  naleznete zde. Rozmístění učeben pro výuku: 1. ročník_Učebna U2_ přízemí 2. ročník_Učebna U3_ přízemí 3. ročník_Učebna U4_1. patro 4. ročník_Učebna U5_ 1. patro Termíny výuky ve školním roce 2018/2019 naleznete zde. Seznam pedagogických pracovníků školy pro případný kontakt k řešení studijních záležitostí  naleznete zde. Ubytování je …

Studenti potravinářské školy učili děti třídit hliník

Vedení školyAktuality

V pátek 10. května uspořádali studenti potravinářské školy workshop zaměřený na sběr a třídění hliníku pro žáky Základní školy Zachar v Kroměříži. Přes dvacet dětí od čtvrté do osmé třídy strávilo páteční dopoledne se studenty střední potravinářské školy, aby se dozvěděli základní informace o významu hliníku a také nutnosti a způsobu jeho třídění a recyklace. Workshop nemohl být uveden jinak než …

2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2019/2020_vyhlášení + výsledky

Michal PospíšilAktuality

Ředitel střední školy, jejíž činnost vykonává Vyšší odborná škola potravinářská a Střední průmyslová škola mlékárenská Kroměříž, vyhlašuje 2. kolo přijímací řízení do prvního ročníku školního roku 2019/2020 pro obory 29-41-M/01 Technologie potravin a 29-42-M/01 Analýza potravin  pro doplnění plánované kapacity. Kritéria přijímacího řízení naleznete zde. Přihlášku ke studiu v 2. kolo PŘ je nutné doručit na adresu školy do 10.5.2019. …

INFORMACE PRO 3. KONZULTACI LETNÍHO OBDOBÍ VE DNECH 25. – 27. 4. 2019

Zita BastlováNástěnka

Výuka v kombinovaném studiu  pro 3. konzultaci v letním období bude zahájena ve čtvrtek 25. 4. 2019. Konkrétní harmonogram  naleznete zde. Rozmístění učeben pro výuku: 1. ročník_Učebna U2_ přízemí 2. ročník_Učebna U3_ přízemí 3. ročník_Učebna U4_1. patro 4. ročník_Učebna U5_ 1. patro Termíny výuky ve školním roce 2018/2019 naleznete zde. Seznam pedagogických pracovníků školy pro případný kontakt k řešení studijních záležitostí  naleznete zde. Ubytování je …

Informace o rozvrhu a aktuálním suplování

Michal PospíšilNástěnka

Rychlý přístup k suplování a rozvrhu tříd i pedagogických pracovníků najdete na těchto odkazech:   Suplování:           https://potravinarska-skola.bakalari.cz/bakaweb/suplovani.aspx Rozvrhy:              https://potravinarska-skola.bakalari.cz/bakaweb/rozvrh.aspx Ředitelství VOŠP a SPŠM Kroměříž    

Praktické informace k přijímacím zkouškám na SŠ

Michal PospíšilAktuality

Pár praktických rad, jak úspěšně a bez stresu složit přijímačky na Vyšší odbornou školu potravinářskou a Střední průmyslovou školu mlékárenskou Kroměříž     Kde můžeme zaparkovat? Poblíž školy je dostatek parkovacích míst. Můžete si je zobrazit na mapě: https://mapy.cz/s/1ughI. Kde přesně najdu školu? Pokud jste u nás ještě nebyli, školu najdete v Kroměříži, ulice Štěchovice 4176/14a. GPS souřadnice jsou 49°18’03.8″N …